Білий слон

Українська

Підприємства

Компанія «Бікор»

Компанія «Бікор» працює на ринку СНД з 1994 року як профільна будівельно-монтажна організація, що спеціалізується на проектуванні, будівництві та реконструкції промислових об'єктів, їх антикорозійного захисту, а також постачання обладнання від провідних світових виробників. Крім того, компанія пропонує послуги з виготовлення металоконструкцій, теплоізоляції, електромонтажу, установці обладнання КВПіА, виконання діагностики неруйнівними методами контролю.

ТОВ «Бікор» має всі необхідні дозволи, ліцензії, сертифікати, сучасне обладнання та професійні кадри, що забезпечує якісне та швидке вирішення завдань будь-якої складності.

Голова правління Піотр Ціарковскі

http://www.bikor.com

PLASTICS

«Пластікс-Україна» — великий дистриб'ютор полімерних матеріалів для рекламної індустрії, декоративного оформлення фасадів та інтер'єрів, промисловості, будівництва та пакування. Здійснює пряме постачання на український ринок полімерних матеріалів більше, ніж з 20 країн світу.

Компанія входить у найбільшу в Центрально-Східній Європі групу підприємств Plastics, офіси якої розташовані в Польщі, Україні, Молдові, Грузії, Росії (Калінінград) та країнах Балтії.

Засновник і генеральний директор ТОВ «Пластікс-Україна» Іренеуш Дерек

https://plastics.ua/

Новий стиль

«Новий Стиль» є однією з марок Nowy Styl Group, провідного виробника меблів у Європі. З моменту свого заснування в 1992 році компанія постійно розвивалась і вдосконалювалась у всіх сферах нашого бізнесу. Має більш ніж 20 років, продукція експортується до більш ніж 60 країн, а також завдяки роботі декількох тисяч співробітників в залах площею 210 000 м2 щорічно виробляють понад 8 000 000 стільців і меблів.

Співзасновниками глобальної компанії Nowy Styl Group є брати Єжи та Адам Кшановські.

http://www.nowystyl.pl

Житлобуд-1

ТОВ «Житлобуд-І» – одне з найдосвідченіших будівельних підприємств Прикарпаття. Компанія проектує будує об’єкти житлового, соціального та промислового призначення «під ключ». Виконує загально-будівельні та спеціальні види робіт у будівництві.
Основні види робіт: зведення збірних залізобетонних та монолітних бетонних фундаментів; зведення цегляних стін і перегородок; монтаж бетонних і залізобетонних збірних і монолітних конструкцій; опоряджувальні роботи (штукатурні, малярні та лицювальні); виконання робіт по влаштуванню покрівель, підлог, установці дерев’яних столярних виробів та інші; внутрішні електромонтажні та сантехнічні роботи; влаштування зовнішніх мереж теплопостачання, каналізації, водопостачання, електропостачання та електроосвітлення; роботи по благоустрою (мощення фігурними елементами, установка МАФ та інше).

Генеральний директор – Ігор Олійник.