Білий слон

Українська

З ходом будівельних робіт ознайомлено учасників щорічної наради експертів проекту "Обсерваторія"

Учасники щорічної українсько-польської наради експертів щодо відновлення астрономічно-метеорологічної обсерваторії на горі Піп Іван та створення на її основі Міжнародного наукового центру «Обсерваторія» Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника та Варшавського університету 22 лютого 2019 року побували на будівництві Міжнародного центру зустрічей молоді України та Польщі у с. Микуличин.

Представники університетів, органів державної влади, місцевого самоврядування та проектних установ обох країн були приємно вражені обсягом робіт, які зроблено за менш ніж три перші місяці будівництва.

Ректор Прикарпатського університету імені Василя Стефаника Ігор Цепенда повідомив гостям про хід будівельних робіт і найближчі плани по цьому проекту. Нагадаємо, що за ідеєю Прикарпатського та Варшавського університетів, діяльність МЦЗ має бути спрямована на розвиток партнерських відносин і співпраці студентів, представників позашкільної освіти та волонтерського руху української, польської, а також молоді інших країн Європейського Союзу. Центр зустрічей сприятиме активізації процесу євроінтеграції України.


Теги: МЦЗ