Білий слон

Українська

Вітаємо Прикарпатський з ювілеєм!

Публікація висловлює лише погляди автора і не може бути прирівняна до офіційної позиції Канцелярії Прем’єр-міністра та Фонду "Допомога полякам на Сході"Публікація висловлює лише погляди автора і не може бути прирівняна до офіційної позиції Канцелярії Прем’єр-міністра та Фонду "Допомога полякам на Сході"Публікація висловлює лише погляди автора і не може бути прирівняна до офіційної позиції Канцелярії Прем’єр-міністра та Фонду "Допомога полякам на Сході"Публікація висловлює лише погляди автора і не може бути прирівняна до офіційної позиції Канцелярії Прем’єр-міністра та Фонду "Допомога полякам на Сході"Публікація висловлює лише погляди автора і не може бути прирівняна до офіційної позиції Канцелярії Прем’єр-міністра та Фонду "Допомога полякам на Сході"

Вітаємо Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника з 80-річчям! Сьогодні цей університет цілеспрямовано працює над великою кількістю проєктів, які є пріоритетами державної політики у сфері освіти та безпеки. Яскравий приклад такої діяльності - проєкти, пов'язані з відновленням Обсерваторії на горі Піп Іван. Зокрема, її адаптація до потреб високогірного рятувального навчального центру. Реалізація цього проєкту має не тільки наблизити день відкриття Міжнародного наукового центру "Обсерваторія", а й вирішити транскордонні проблеми безпеки у сфері гірського туризму.

Прикарпатський університет посідає гідне місце в єдиному європейському освітньому просторі та робить вагомий внесок у справу розбудови освіти, науки та культури.

Зичимо колективу університету успішної роботи, добра, миру та всіляких гараздів!

Всі бажаючі можуть доєднатися до нас та привітати Прикарпатський університет, зробивши пост чи відео звернення. Обмежень по формі немає, головне – щоб ви могли опублікувати його на своїх сторінках в соцмережах з хештегом #80PNU

Публікація висловлює лише погляди автора і не може бути прирівняна до офіційної позиції Канцелярії Прем’єр-міністра та Фонду "Допомога полякам на Сході"