Білий слон

Українська

    Вітання учасників табору у Прикарпатському університеті та перший день Екокампусу

    Ну що?! Поїхали! З самого ранку 4 жовтня студенти з Варшавського університету та Гірничо-металургійної академії в Кракові прибули у Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника.

    "Нічого так не зближує людей, як гори! - запевнив учасників Екокампусу ректор університету Ігор Цепенда. Він побажав українським та польським студентам плідної роботи та гарного відпочинку. Наступна їх зустріч з ним відбудеться вже завтра. Але не в академічній аудиторії, а на вершині гори Піп Іван!

    А сьогоднішній день - день знайомств і відкриттів - вони вже проведуть у горах, де готуватимуться до завтрашнього сходження.

    Прагнемо, щоб перший Екокампус став не просто яскравою та пам'ятною подією в житті учасників й організаторів, але й посприяв налагодженню комунікації між молодими людьми України і Польщі, культивуванню у них поваги до природної спадщини та народних традицій Карпатського регіону, популяризації екологічних ідей та подальшому розвитку регіону на засадах сталого розвитку.



    Попри довгу дорогу наших польських друзів до України, перший день виявився насиченим та багатим на заходи - відкритття, презентації про Піп Іван та природу Чорногори, робота в командах та брейнстормінг щодо екопроектів, тренінги про туризму у горах, інтерактивні екологічні тести та багато іншого...



    Теги: Екокампус