Білий слон

Українська

Увага! Штормове попередження! На гірських дорогах - зсуви!

23-25 червня внаслідок значних та сильних дощів на річках Карпатського регіону очікується формування високого дощового паводку з підйомами рівнів води над рівнями на 8 год. 23 червня:
- на рiчках басейну Днiстра (Львiвська, Iвано-Франкiвська обл.) Тисi дiлянцi В.Бичкiв - Вилок на 1,0 – 1,5м; Тисi в районi м.Чоп, Пруті дiлянцi Коломия – держкордон на 1,5 – 2,5 м;
- Днiстрi на дiлянцi Галич-Залiщики 2,5 - 3,5 м.
На окремих ділянках річок басейнів Дністра, Прута, Тисі можливий вихiд води на заплаву та досягнення відміток початкового затоплення сільгоспугідь, окремих прирiчкових госпоб'єктiв, автодоріг місцевого значення; початкове затоплення прирічкових ділянок м.Чернiвцi, м. Івано-Франківськ,у Чернівецькій області затоплення об'єктів прикордонної служби.

При сильних зливах залишається ймовірність формування значного місцевого і схилового стоку, в гірських районах утворення селевих потоків, що може мати негативні наслідки.

Публікація висловлює лише погляди автора і не може бути прирівняна до офіційної позиції Канцелярії Прем’єр-міністра та Фонду "Допомога полякам на Сході".