Білий слон

Українська

    Презентації на VIA CARPATIA

    Представники Прикарпатського університету вже дргий рік поспіль беруть активну участь у панельних дискусіях Міжнародного форуму Центральної та Східної Європи "VIA CARPATIA" у Верховині. Минулого року на цьому унікальному майданчику для спілкування, який цього року відвідали голова Верховної Ради України Андрій Парубій, екс-президент України Петро Порошенко та багато інших авторитетних українських та закордонних гостей, ректором університету Ігорем Цепендою було презентовано проекти відбудови Обсерваторії на горі Піп Іван та створення Міжнародного центру зустрічей молоді України та Польщі у Микуличині. Цього року ці проекти знову були у центрі уваги. Крім того, відбулася презентація роботи Проектно-освітнього центру Прикарпатсько університету АГЕНТИ ЗМІН.

    Європейський формат зустрічей на VIA CARPATIA дозволяє зав‘язати нові контакти для подальшої взаємовигідної співпраці з тими, хто зацікавлений знайти можливості для розвитку через проектну роботу.

    Зокрема, на цьогорічному форумі доцент кафедри фінансів, керівник проекту «Створення проектно-освітнього центру розвитку інновацій та інвестицій в регіоні» (АГЕНТИ ЗМІН) Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Світлана Кропельницька виступила на панельній дискусії, присвяченій підтримці місцевого розвитку в Карпатському регіоні на прикладі реалізованих проектів з врахуванням концепції географічних зазначень, екологічних, соціально-економічних та культурних аспектів.