Білий слон

Українська

Породи

СЕНБЕРНАР

Сенбернар - великий і дуже сміливий собака. Заслуженої рисою породи можна назвати героїзм. Значні розміри і грізна морда виглядають страхітливо для тих, хто не знайомий з породою. Але насправді сенбернари дуже добрі та душевні пси.


ВЕЛИКИЙ ШВЕЙЦАРСЬКИЙ ЗЕННЕНХУНД

Порода універсальна: фермерський пес у Швейцарських Альпах. І друг, і тяглова сила, і охоронець. Коротка шерсть не вимагає додаткового догляду. Обожнюють дітей. Відмінно уживаються з іншими тваринами. Це просто триколорне щастя

ПОЛЬСЬКА ПІДГАЛЯНСЬКА ВІВЧАРКА

Красивий великий білий пастуший пес. Дуже поширена порода в США, Канаді, багатьох європейських країнах. Крім основних своїх обов'язків, випасати худобу і охороняти його, ці собаки ще відмінні рятувальники

БЕРНСКИЙ ЗЕННЕНХУНД

Ефектна і елегантна порода гірських псів. На прапорі швейцарського кантону Берн зображений ведмідь, і це ще одна причина, по якій любителі цієї породи ретельно вишукують схожість між ведмедем і зенненхундом.


КАВКАЗЬКА ВІВЧАРКА

Виведений на Кавказі, цей величезний пастуший пес відноситься до типу найдавніших пастуших і сторожових порід. Легко пристосовується до будь-якого клімату. Природжений сторож, рідко лояльний до сторонніх.

СЕРЕДНЬОАЗІАТСЬКА ВІВЧАРКА

Спокійна і врівноважена. Байдужа до сторонніх поза «своїй» території, вона перетворюється в грізного і пильного сторожа, перебуваючи на об'єкті, що охороняється. Володіє гордим і незалежним характером, здатна аналізувати, швидко навчається, але не любить одноманітних вправ. Дресирування повинно бути терплячим і послідовним.