Білий слон

Українська

    Гора прийшла до студентів

    У Прикарпатському університеті ім. В. Стефаника з'явився унікальний арт-об'єкт "Обсерваторія". Це подарунок компанії «Пластікс-Україна» - наших партнерів по відбудові Міжнародного наукового центру на горі Піп Іван. Виконала цю інсталяцію до 20-річчя наших партнерів, яке 4 жовтня відзначили в Києві у Мистецькому Арсеналі, компанія Гранд Стиль Інтернешнл із матеріалів - спіненого ПВХ Plafoam та банера, які виробляє «Пластікс-Україна». Засніжена гора розташувалася біля входу в актовий зал і будь-хто зі студентів, викладачів або гостей університету відтепер може побачити це диво й сфотографуватися на тлі засніженого Білого Слона. Звичайно, враження від зустрічі з такою "обсерваторію" під дахом" не можна порівняти з ейфорією від підкорення третьої за висотою вершиною українських Карпат, однак, перефразовуючи відомий вислів: якщо студент не іде до Піп Івана, то Піп Іван іде до студентів!

    Ну а під час урочистостей у Києві 4 жовтня ректор Прикарпатського університету Ігор Цепенда та начальник групи організованого реагування і керівник Чорногірського гірського пошуково-рятувального поста управління ДСНС в Івано-Франківській області Тарас Бринда вручили цінні подарунки переможцям оголошенного «Пластікс-Україна» конкурсу «Досягай висот з Пластіксом».

    Клієнти та працівники компанії в результаті участі у флешмобі отримали iPhone 8, iPad lte(3G) та iPad mini за те, що не тільки підкорили гору Піп Іван Чорногірський, але й сфотографувалися там біля зроблених нашими партнерами інформаційних табличок з логотипом "Пластікс". Нагадаємо, що компанія «Пластікс-Україна» також повністю забезпечила сучасним утепленням приміщення, у яких нині працюють і живуть у стінах Обсерваторії рятувальники, закупила для рятувального загону рації, а також фінансово підтримувала сайт БІЛИЙ СЛОН на етапі його створення.

    За сумлінну цілодобову службу на висоті 2028 м цінним подарунком було нагорождено й начальника групи організованого реагування, керівника Чорногірського гірського пошуково-рятувального поста управління ДСНС в Івано-Франківській області Тараса Бринду. Його вручив Тарасу Бринді особисто співвласник та генеральний директор компанії «Пластікс-Україна» Іренеуш Дерек.

    У свою чергу ректор Прикарпатського університету привітав партнерів зі святом й побажав компанії подальшого успіху у підкорені вершин.